Om vores campingplads på Sydfyn

Den gamle Møllegård

Den gamle Møllegård har været i familien i flere generationer. Familien har ejet ejendommen siden 1648, og det er lige nu 13. generation, der driver gården. 

Før i tiden var Møllegård en ganske almindelig landbrugsejendom bestående af en traditionel gård med køer, grise, stalde m.m. I 1982 blev landbrugsejendommen bygget om til en campingplads, som rummer masser af plads til gæster og deres campingvogne. 

Siden gården var en landbrugsejendom, er alt i dag blevet bygget om, men vi har bevaret det gamle bindingsværk, så den idylliske, gamle stemning stadig er til stede på campingpladsen. Gården står, som den altid har gjort, men vi har bygget om indvendigt, så alt byggeri er blevet til service, opholdsstue, kiosk m.v.

Campingpladsens faciliteter

For at give jer den bedste ferie, oplevelse og afslapning har vi en række faciliteter, der er tilknyttet vores campingplads på Sydfyn. Nedenfor findes et udpluk af disse faciliteter.

dyrehavegaard-8.jpg

Omgivelserne

Pladsen er omkranset af skov og marker, med udsigt ud over vandet til Langeland.

Stor legeplads

Hos Knarreborg Mølle Camping er arealet så stort, at vi har plads til mange legeområder!

Vi har bl.a. en hoppepude på 100m2 til stor begejstring for alle aldre, og derudover har vi legestativer på campingpladsen samt god plads til anden leg.

Spil-960x576
11235461_846804775368266_1383629382550132237_o

Tæt på vandet

Knarreborg Mølle Camping ligger i dejlige, naturskønne omgivelser!

Der er udsigt over havet, og med kun 200m til havet er der rig mulighed for adgang til stranden samt afslapning og leg ved vandet.

Fri adgang til den gamle have

Den gamle have består af to haver med en mølledam mellem haverne.

Her kan I nyde omgivelserne og den idylliske ro, mens I f.eks. nyder jeres frokostkurv, lader barnet sove til middag eller læser en bog. 

Billede 011